Lom - Božejovice

23.09.2013 21:18

Lom - Božejovice

1:4

(1:2)

gól: Novák

hodnocení zápasu:

Nazdar pánové,

musel jsem tu neděli nejprve včera vstřebat, a proto píšu až dnes. K takovému zápasu se dá těžko něco říct. Bohužel nás opět potkal víkend, kdy došlo k souběhu zápasů. Tentokrát ne s "A týmem Větrov", ale pro změnu s hokejkama. Tak jako tak nás bylo jako do mariáše, a tak se se sestavou a následně i s utkáním dalo opravdu jenom špatně manipulovat.

Po výborném vstupu do utkání, kdy nám soupeř daroval šanci, kterou jsme nepohrdli a díky Novasovi  šli do vedení, se nám dalších cca 20 minut dařilo zaskočeného soupeře držet na uzdě, a tak jen škoda, že jsme mu jeho dárek v podobě hrubé chyby vrátili. Soupeř poté pomalu přebral otěže zápasu a bylo jen otázkou času, kdy půjde do vedení. To se bohužel naplnilo v úplném závěru poločasu, kdy jsme inkasovali.

S nástupem do druhé půle jsem věřil minimálně v remízu, šanci na vstřelení branky jsem viděl hlavně ve standartních situacích, kde si hráči soupeře nepočínali příliš přesvědčivě. Bohužel hned z prvního rohu soupeře jsme po malém důrazu na přední tyči inkasovali a bylo vymalováno. No nic. Musíme se kousnout a makat dál.